Jan 4, 2016

Nyhedsbrev 

Hermed de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til Jer, Jeres familie samt hele foreningen.

Førstehjælp

Vi hører, at der er flere i foreninger, som ikke har lært førstehjælp. Det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor vil sportsrådet gerne invitere jer til førstehjælpskursus. Det er et tilbud til alle i bestyrelsen samt til trænere/instruktører. Det koste ikke foreningerne noget at deltage.

Nogle, som vi har talt med, siger, at de har en hjertestarter, så de behøver ikke sådan et kursus, men heldigvis er det sjældent, der er brug for en hjertestarter. Der er mange andre skader, som vi desværre støder på, men det kan jo også være, at man er et sted, hvor der ikke er hjerte-starter.

Det bliver i februar, vi laver disse kurser. Vi arbejder på, at der både bliver et i øst og i vest i kommunen. Vi vil meget gerne have en hurtig tilmelding fra foreningerne, men senest d. 15. januar 2016 på ibs@dlgpost.dk. Det vil være rart med en samlet tilmelding fra foreningerne, så I kan komme på samme kursus.

Generalforsamling

Sportsrådet har generalforsamling onsdag den 11. maj 2016, hvor vi naturligvis håber, at I også deltager, så I er med til at udstikke kursen. Vi skal arbejde ud fra, at vi også har nogle ube-svarede spørgsmål til jer.

Har I været inde på www.sportsråd-lolland.dk under ”Foreninger”? Vi mangler oplysninger fra mange foreninger. HarI en hjemmeside? Står jeres forening her? Vi vil så gerne have de rigtige oplysninger, så folk kan finde jer, men husk også at opdatere jeres hjemmeside! Vi kender til folk, som har valgt anden forening da de ikke har kunnet finde de rigtige oplysninger på hjemmesiden.

Samarbejde over grænsen

Jeg havde fornøjelsen her for nylig at være til kursus med bl. a. folk fra Kreis Ostholstein, Stadt Fehmarn, Kreis Pløn samt Førderzentrum Kastanienhof. De har alle store ønsker om at få kontakt til foreninger her i kommunen med henblik på udveksling, besøg hos hinanden, fælles sportsstævner, eller hvad man kan finde på.

Jeg vil gerne være behjælpelig med at skabe disse kontakter bslolland@gmail.com.

Der er puljer til disse samarbejder, som man kalder grænseoverskridende. Der kan søges penge både til transport og afholdelse af besøg.

Med sportslig hilsen

Sportsråd Lolland

Bjarne SørensenSeneste Nyt

Sommeraktiviteter 2017

Tilmelding senest 13. juni 2017 på www.lolland.dk/sommerferieaktiviteter

Kontakt Sportsråd Lolland

Finn Larsen
Pilevænget 48 Skelstrup
4930 Maribo
Tlf. 22461155
Email: finn.l.kajak@gmail.dk